Vill du lyckas i Almedalen 2017?

Samarbeta då med Nowa som är en av Almedalsveckans mest erfarna arrangörer. Vi anordnar årligen ett 70-tal seminarier och event tillsammans med våra kunder. På några år har vi lyckats etablera våra trädgårdar och lokaler som några av de mest attraktiva platserna för arrangemang av seminarier, mingel, middagar och andra aktiviteter under Almedalsveckan.Vi har tre trädgårdar och två lokaler i bästa läge. När du bokar våra arenor ingår teknikpaketet som innebär tekniker på plats som sköter ljud och ljus samt servicepaketet med personal som bistår med värdskap, servering och iordningställande av arenan. Kaffe, te, frukt och vatten serveras vid alla arrangemang. Övrig catering beställs efter önskemål.

Kontakt: Rune Nordström, projektledare

rune.nordstrom@nowakommunikation.se

070-602 65 20

 

Våra arenor:

Rigagränd/Strandgatan 

250 gäster – tillgänglighetsanpassad

Vår trädgård på Rigagränd/Strandgatan rymmer upp till 250 gäster. Trädgården har två nivåer med en trevlig trädgårdsdel som passar för mingel och exponering/utställning och en övre del med seminarieyta med plats för 200 – 250 gäster.

Detaljer: Tält med plats för 200 sittande gäster samt ytterligare 50 stående. Scen med plats för 6 – 8 paneldeltagare. Ljudanläggning med 4 – 6 mikrofoner. Tillgänglighetsanpassad.

Trädgård Rigagränd/Strandgatan >>

Kronstallgränd 4

140 gäster – tillgänglighetsanpassad

Vår trädgård på Kronstallgränd 4 rymmer upp till 140 besökare. Dagens Snackis varje morgon och Speakers Corner med Kommunikatörsminglet varje eftermiddag har gjort trädgården till en av Almedalsveckans mest kända och väletablerade arenor.

Detaljer: Tält med plats för 80 – 100 sittande gäster samt ytterligare 40 stående. Scen med plats för 4-6 paneldeltagare. Ljudanläggning med 4-6 mikrofoner. Tillgänglighetsanpassad.

Trädgård Kronstallgränd 4 >>

Mellangatan 7

160 gäster – tillgänglighetsanpassad

Trädgården på Mellangatan 7 rymmer upp till 160 gäster och kan användas för både seminarier, mingel och aktivitetsbaserade arrangemang med mycket interaktivitet.

Detaljer: Tält med plats för 100 – 120 sittande gäster samt ytterligare 60 stående. Scen med plats för 4-6 paneldeltagare. Ljudanläggning med 4-6 mikrofoner. Tillgänglighetsanpassad.

Trädgård Mellangatan 7 >>

Kilgränd 1 övre

70 gäster

Lokalen på Kilgränd 1 övre är en lokal från medeltiden med vitkalkade väggar och djupa fönstervalv. Lokalen rymmer 70 gäster och ligger 50 meter från Donners plats.

Detaljer: Lokal med plats för 50 sittande besökare samt ytterligare 20

stående gäster. Scen med plats för 4-6 paneldeltagare.

Lokal Kilgränd 1 övre >>

Kilgränd 1 nedre

20-25 gäster

Vår minsta arena är lokalen på Kilgränd 1 nedre. Den passar för mindre seminarier, mingel eller som utställningsyta/exponering. Möjlighet finns att profilera entrén till lokalen. Bästa läge ca 50 meter från Donners plats.

Detaljer: Lokalen ställs iordning utifrån kundens önskemål och behov.

Lokal Kilgränd 1 nedre >>

 

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Förutom att du kan boka våra arenor erbjuder vi andra tjänster kring ditt arrangemang. Du kan välja mellan att köpa delar av vårt tjänsteutbud eller helheten. Vi kan hjälpa dig med:

• Kreativa koncept och strategier för hur ni ska lägga upp era arrangemang och nå rätt målgrupper
• Produktions- och projektledning av era seminarier, mingel och övriga arrangemang
• Moderatorer och process- och seminarieledare med lång erfarenhet inom områden som samhälle, energi, miljö och hållbarhet, försvar, vård, IT, teknik och infrastruktur
• Marknadsförings- och PR-aktiviteter inför och under arrangemanget, till exempel produktion av annonser och annat marknadsföringsmaterial
• Vi ordnar med det praktiska kring ditt arrangemang, till exempel teknik, servicepersonal och catering.
• Vi kan även hjälpa till med transport, lagerhållning, vaktmästeri och boende utanför arrangemangen, samt hörselslinga, wi-fi och webbaserad publikinteraktion under arrangemangen.

Här delar vi även med oss av våra
11 bästa tips för att lyckas i Almedalen.

Kontakta oss så berättar vi mer!
Rune Nordström, 08-522 173 09 eller rune.nordstrom@nowakommunikation.se.

<< Tillbaka