Digidalen 2017

Digitala Almedalen – arena för ett smartare Sverige

 

Under 2017 etablerar vi en ny arena i Almedalen – Digidalen – där digitaliseringsfrågor står i fokus. Vi vill samla engagerade aktörer från såväl offentlig sektor som näringsliv för att diskutera hur den digitala transformationen kan användas för att utveckla samhället på ett smart och effektivt sätt. Det kan t ex handla om:

-Hur kan välfärden utvecklas – vård, skola, omsorg?

-Hur kan vi bygga ett mer hållbart samhälle?

-Bättre medborgarservice med digitala verktyg

-Digitaliseringens konsekvenser för den personliga integriteten?

-Demokrati och digitalisering

-Digitalisering och arbetsmarknad

-Digital transformering i praktiken – vad kan vi lära av varandra? Företag, statliga myndigheter, kommuner och landsting kan dela med sig av smarta lösningar.

-Och mycket mer…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här kan du förvänta dig:

Seminarier eller andra arrangemang. Vi erbjuder en bra arena på Strandgatan/Rigagränd som ligger några minuter från Donners plats. Det är ett av Almedalens absolut bästa lägen. Där kan din organisation disponera ett eller flera pass för egna seminarier, mingel m.m.

Digidalen marknadsförs gemensamt inför och under Almedalen för att attrahera en relevant publik.

Filmning och livestreaming. Alla seminarier filmas och livestreamas i TV Almedalen. De kan också sändas live i valfri egen kanal. Alla partners får också sitt eget arrangemang filmat för eget bruk.

Digidalen utställning. I arenan anordnas också Digidalen utställning där företag och organisationer erbjuds monterplats för att mingla och knyta kontakter med besökare i Digidalen.

Digidalen café. I arenan finns också Digidalen Café. Under veckan serveras kaffe, te, frukt och vatten. Möjlighet finns också att servera mat och dryck efter eget önskemål vid egna arrangemang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arrangörspaket
Arenan på Strandgatan/Rigagränd ligger 500 meter från Donners plats och rymmer upp till 250 besökare. Vi erbjuder olika arrangörspaket i Digidalen. Klicka här för mer information.

Seminariepaket
Nowa erbjuder ett komplett paket när du bokar vår arena för seminarium eller mingel. Klicka här för mer information om vad som ingår.

Tilläggstjänster
Klicka här för mer information om vilka tilläggstjänster som Nowa erbjuder.

 

 

Här delar vi även med oss av våra 11 bästa tips för att lyckas i Almedalen.

Kontakta oss så berättar vi mer! Capgemini och IBM har bokat en heldag inom ramen för Digidalen och arrangerar 6 seminarier

Projektledare Rune Nordström, 08-522 173 09 eller rune.nordstrom@nowakommunikation.se.

<< Tillbaka