Nowa Nyfiken på sårbarhet i digitala miljöer

Fredagen den 10:e mars med start kl. 07.30 håller vi årets andra frukostträff i Göteborg. Seminarieserien är en del av konceptet Nowa Nyfiken på som syftar till att skapa nya kontaktmöjligheter men också nya insikter och kunskaper. Utöver frukost riggar vi därför scenen för ett spännande samtal om en person eller en företeelse.

Denna gång är vi nyfikna på digitala trender och sårbarhet. Från kl. 08.00 kommer Gustav Martner att berätta om problematiken kring demokrati och utsatthet på internet. Gustav är entreprenör inom digital marknadsföring och arbetar med en mix av moraliska, sociala, tekniska och juridiska frågor för att skydda utsatta i och med de digitala miljöerna. Som verksamhetsutvecklare på Digital Reliance har han bland annat har varit initiativtagare för projekten Refugee Phones och Stoppa barnreklam. Förra året blev Gustav utsedd till en av regeringens experter i det nya media- och reklamlandskapet.

Har vi mer eller mindre yttrandefrihet idag? Hur sårbara är vi och mot vad? Vilka är mest mest sårbara och hur kan vi arbeta för att skydda de som bäst behöver det? Det och mycket, mycket mer är vi Nyfikna på. Välkommen!

>> Anmäl dig här! <<

Redan nyfiken? Läs Gustavs debattartikel om demokrati på nätet. Du kan även lyssna på tidigare samtal med gäster i Nowapodden!

Kommentarer inaktiverade.