Vi startar årets omgång av frukostseminarium med Almedalen!

Nowa Nyfiken på Almedalen

Fredagen den tredje februari hålls årets första Nowa Nyfiken på i Göteborg! Där bjuder vi på, utöver frukost från 08:00, en spännande föreläsning tillsammans med Sveriges Kommunikatörer som börjar klockan 08:30.

I denna omgång av Nowa Nyfiken på fokuserar vi på Almedalsveckan! Veckan har med åren blivit en allt viktigare arena som gör stort avtryck i samhällsdebatten. Många offentliga och privata aktörer finns på plats och försöker på olika sätt informera och påverka sina målgrupper.

Kom och lyssna på Rune Nordström som berättar om sina erfarenheter och hur du kan lyckas i Almedalen. Rune är seniorkonsult och vice VD på Nowa Kommunikation. Han var tidigare informationsdirektör på Svenska Kommunförbundet och Landstingsförbundet. Rune började vara i Almedalen under tidigt 2000-tal och har sett arenan förändras genom åren. Han kommer bland annat att ta upp följande frågor:

- Varför ska du vara i Almedalen?

- Hur gör du för att lyckas med din närvaro i Almedalen?

- Vilka är de vanligaste misstagen?

- Vad händer med Almedalsveckan i framtiden?

>> Anmäl dig här <<

Under 2016 ansvarade Nowa för ett 70-tal arrangemang tillsammans med kunder och samarbetspartners. Nowa arrangerar bland annat Kommunikatörsminglet tillsammans med Sveriges Kommunikatörer m.fl.

 


Eventet är kostnadsfritt, men vi debiterar en no show-avgift på 250 kronor vid utebliven avbokning.

Sista anmälningsdag är onsdag den första februari!

Kommentarer inaktiverade.