Årets sista Nowa Nyfiken på i Göteborg!

Fredagen den 2:a december med start kl. 15.30 hålls årets sista afterwork i Göteborg! Afterworken är en del av vårt koncept Nowa Nyfiken på-  nya kontaktmöjligheter men också nya insikter och kunskaper. Därför har vi utöver juligt tilltugg, glögg, musik och mingel, även riggat scenen för ett spännande samtal.

Om konsten att samla in för läkande glädje

Vår decembergäst i år är Jenny Jernberg som går på scen c:a 16.15. Jenny är ny i sin roll som insamlings- och kommunikationsansvarig på Insamlingsstiftelsen Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Med ett långt förflutet från kultursektorn i Västsverige ska hon nu fokusera på att samla in pengar via stiftelsen. Varför behöver man samla in pengar till ett sjukhus och vad används pengarna till? Hur går insamlingen till? Vilka svårigheter och vilka möjligheter möter hon i sitt arbete? Och vad är egentligen Barngolfen? Det och mycket annat är vi Nyfikna på!

Anmäl dig här

Välkommen!

Kommentarer inaktiverade.